Hirdetés

Sharon Stone lehet a Kék Bogár film gonosza

|

Ez lehet Sharon Stone első kitérője a képregényfilmek világába a 2004-es Maskanő óta.

Hirdetés

Ha pimaszok akarunk lenni, akkor Sharon Stone-tól az Elemi ösztön óta nem sok emlékezetest láthattunk, de a veterán színésznő úgy tűnik, hogy hamarosan egy újabb nagyobb filmben teheti tiszteletét. Stone-t a Deadline értesülései alapján megkörnyékezték a DC részéről, hogy a közelgő új szuperhős filmjük, a Kék Bogár (Blue Beetle) filmben alakítson egy eredeti karaktert, bizonyos Victoria Kordot. A karakter annak a Ted Kordnak lehet a felesége, aki a második Kék Bogár volt a képregények hasábjain, és alapvetően egy antagonista szereppel keresték meg a színésznőt.

Hirdetés

A jelenleg 2023. augusztus 18-i premierdátummal bíró Kék Bogár filmet Angel Manuel Soto (Charm City királyai) rendezi, Gareth Dunnet-Alcocer (Tölténykirálynő) forgatókönyvéből. A főszereplő Jaime Reyest a Cobra Kai sztárja, Xolo Maridueña fogja alakítani, akihez az utóbbi hetekben csatlakozott Harvey Guillén (Hétköznapi vámpírok sorozat), Bruna Marquezine (América), illetve Belissa Escobedo (American Horror Stories) is.

Mint a nevekből is jól látszódik, alapvetően latinó színészekkel és közreműködőkkel fog elkészülni a film, mely alapján sejthetjük, hogy a saját Fekete Párducát/Shang-Chiját akarja megvalósítani a DC, csak más nemzetiségi csoporttal a fókuszban. Sharon Stone pedig ebben a koncepcióban tökéletesen bele fog illeni a gonosz fehér karakter szerepébe.

Ti mit szóltok Stone potenciális debütálásához a szuperhős zsánerben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.