Hirdetés

Shawn Levy szeretné folytatni a Vasökölt

|

Titokban tervezgetik a 2009-es Hugh Jackman-film folytatását.

Hirdetés

"Csendben fejlesztgetjük már három és fél éve a folytatást." - nyilatkozta Shawn Levy. A rendező és társai, köztük Hugh Jackman keresik és kutatják a megfelelő forgatókönyvet és ötletet, azon vannak, hogy megtalálják a karaktereket illető megfelelő utat, melyet be kell járniuk.

"Hugh és én nagyon szeretjük ezt a filmet és igyekszünk elkészíteni, de van egy olyan érzésem, hogy jobban járunk ha hamar megcsináljuk, vagy különben a közönség elveszti érdeklődését." - szóval nem kéne egy Sin City-t tolniuk az alkotóknak, bár épp az Vasökölnek egyébként sem volt szerintem akkora közönségsikere, csak egy csendes hódolat övezte. Részemről úgy gondolom, hogy a 2009-es év egyik legbájosabb és legjobb filmje volt, melyben több érzés és szív volt, mint az összes Transformers-filmben együttvéve. Őszintén remélem, hogy el fog készülni az a folytatás.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.