Hirdetés

Kezdetét vette a Shazam! forgatása

|

Ezt maga a rendező jelentette be.

Hirdetés

Annyira átláthatatlan még mindig a DC filmjeinek a jövője - hiába tisztázták le a napokban- hogy már meglepődik az ember azon, ha valami rendben zajlik. Legalábbis eddig. A Shazam! évek óta a filmes univerzum egyik kiemelt projektje, amely végre hivatalosan és fizikálisan is mozgásba lendült.

Hirdetés

Ezt maga a film rendezője, David F. Sandberg erősítette meg twitteren. A direktor eddig olyan filmeket rendezett, mint az Amikor kialszik a fény, vagy az Annabelle 2: A teremtés, de ha közelebbről szemügyre vesszük az úriember filmográfiáját, akkor is feltűnő, hogy eddig a horror műfajában utazott, míg a film főszereplője, Zachary Levi (Chuck) szerint a Shazam! leginkább a Tom Hanks nevével fémjelzett Segítség, felnőttem! és Richard Donner 1978-as Supermanjére emlékeztet hangulatában, vagyis egy kifejezetten derűs filmnek ígérkezik, ami megint csak aláhúzza a DC-n belüli (teljes) paradigmaváltást. Az Instagramm fotó alapján már az is nyilvánvaló, hogy Maxime Alexandre lesz a film operatőre, akivel Sandberg az Annabelle-en is dolgozott együtt és tőle sem áll távol a horror műfaj, olyan filmekkel a háta mögött, mint a Sziklák szeme, vagy a valamivel vidámabb fekete komédia, a Ryan Reynolds nevével fémjelzett A hangok.

Let’s go!⚡️

David F. Sandberg (@ponysmasher) által megosztott bejegyzés,

A Shazam! 2019 április 5.-én érkezik a mozikba, Levi mellett feltűnik még Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, valamint Mark Strong is, mint a film főgonosza és talán Dwayne Johnson is cameozik egyet, mint Black Adam, de azt rebesgetik, Henry Cavill is feltűnik benne, mint Superman. Már csak azért is, mivel egy most lábra kelt teória szerint Az Igazság Ligája Supermanes nyitójelenetében maga Shazam! gyerek énje, Billy Batson faggatja az Acélembert és talán ezúttal az említett jelenetet a szuperhős szemszögéből láthatnánk, ezzel is csúnyán kijavítva a vászonról leugró retusált bajusz rémképét. Ti mit gondoltok, avagy mit vártok a filmtől? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.