Hirdetés

Megerősítették a Shazam! premierjét és főgonoszát

|

A pletykák igaznak bizonyultak a Shazam! főgonoszával kapcsolatban, emellett pedig azt is megtudtuk, hogy a Warner Bros. reménysége mikor kerül a világ mozijaiba.

Hirdetés

A felemás eredmények után a Warner Bros. átalakította a DC filmekért felelős vezetőséget, valamint egy kicsit visszavett a lendületből is, így például 2018-ban "csak" az Aquamant kapjuk a kiadótól, amely egyáltalán nem baj: inkább legyen egy kiváló film, mint kettő-három középszerű, nemde? Azonban más betervezett projektek is szépen haladnak: a Wonder Woman 2 mellett a Shazam! szénája is jól áll. 

Hirdetés

Tudjuk, hogy a rendezői székben David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2: A teremtés) ül, aki Henry Gayden (Earth to Echo, Zombie Roadkill) és Darren Lemke forgatókönyvéből dolgozhat. A címszereplőt Zachary Levi (Chuck, Thor: Sötét világ) kelti életre, míg fiatal változatát Asher Angelt (Andi Mack) szerződtették le. Azonban a főgonosszal kapcsolatban csak pletykákat hallottunk eddig: a The Wrap azt az értesülést szerezte, hogy Mark Strong folytat tárgyalásokat az ördögi tudós, Doctor Sivana eljátszására. Most maga a színész erősítette meg a Cirque du Soleil 'OVO' premierjén a londoni Royal Albert Hallban, hogy valóban ő fogja megkeseríteni Shazam! életét és viccesen azt mondta a Zöld Lámpás filmmel kapcsolatban, hogy van még egy befejezetlen ügye a DC-vel.

Emellett a Warner Bros. Pictures megerősítette, hogy 2019. április 5-én kerül a mozikba, méghozzá IMAX-változatban is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.