Hirdetés

Ő lehet a Shazam! főgonosza

|

Csak nemrég derült ki, hogy ki alakítja a Shazam! főszerepét, most pedig úgy tűnik, hogy hősünk nemezisére is fény derült.

Hirdetés

Noha Dwayne Johnson karaktere, Black Adam önálló filmje miatt kimarad a Shazam!-ból, a DC Comics mindent megtesz annak érdekében, hogy a projekt így is érdekes legyen a rajongók számára. Legutóbb például a Thor filmekből és a Chuck című komédiából ismert színészt, Zachary Levit szerződtették le a címszerepre, őt dirigálja David F. Sandberg rendező (Amikor kialszik a fény, az Annabelle 2. - A teremtés). 

Hirdetés

A DC Bővített Univerzumának részét képező darab a jelenlegi tervek szerint 2018 februárjától forog majd, addig pedig bőven van ideje a stúdiónak bejelenteni a stábot. Ezúttal Shazam! filmbéli ellenfeléről rántotta le a leplet a TheWrap, amely szerint a szerepet Mark Strong töltheti be, ő folytat tárgyalásokat Doctor Sivana eljátszására. Az ördögi tudós először az 1940-ben bukkant fel, mint főgonosz, akkoriban még Shazam! is Captain Marvel néven futott (de semmi köze a Marvelhez). A Variety azt is tudni véli, hogy Grace Fultont szintén castingolhatják a csapatba, ő a főhős egyik barátjára lehet. 

Strong számára egyébként nem ismeretlen a képregényfilmek terepe, hiszen a Kingsmanek mellett szerepelt a 2011-es, erősen megosztóra sikerült Zöld Lámpásban is, abban Sinestróként élvezhettük a játékát. Ha castingolják, akkor 2019. áprilisában kiderül, hogy milyen lesz Doctor Sivanaként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.