Hirdetés

Remake-et kap Sheena, a dzsungel királynője

|

A Wonder Woman sikerén felbuzdulva újabb női képregényhős kap egészestés önálló filmet.

Hirdetés

A Wonder Woman az idei nyár egyik legnagyobb slágere lett, mind a kritikusok, mind a közönség visszajelzései alapján. Utóbbit jól jelzi, hogy a film a bevételek alapján Amerikában már bekerült minden idők 20 legsikeresebb filmje közé, miután átlépte a 409.5 millió dolláros határt hazájában.

Hirdetés

Nem csoda, hogy a rég nem látott eredmények - és főleg egy ilyen vérszegény nyár - után Hollywoodban a korhatáros filmeket követően a női főhősökkel operáló történetek mellett kezdik el letenni a voksukat a stúdiók. A Millennium Films szeretne az elsők között lenni, akik meglovagolják a Wonder Woman által gerjesztett hullámokat, és egy másik régi képregényhősnek adnának ismételten zöld utat: Sheena, a dzsungel királynője térhet vissza a jövőben a mozikba egy új egész estés film formájában. A forgatás már 2018 nyarán elkezdődhet, bár egyelőre még mindenféle húzónév nélkül árválkodik a projekt. A producerek között megtalálható Avi Lerner, Trevor Short és Joe Gatta.

A Sheena, a dzsungel királynője 1938-ban debütált a képregényboltok polcain, három évvel megelőzve az 1941-ben elrajtoló Wonder Womant. Egyfajta női Tarzanként lett definiálva a karaktere, akit a dzsungelben vadállatok neveltek fel, és tanítottak meg a túlélésre. A hősnőt 1984-ben már egyszer filmvászonra vitték, de mondani sem kell, hogy nem tudott kitűnni a '80-as évek kalandfilmjeinek B-kategória hangulatú kavalkádjából. 1955 és 1956 között egy 26 részes TV sorozatra is elegendőnek bizonyult az alapanyag, majd a 2000-es évek elején Sheena címmel egy újabb szériát szült az alaptörténet, ami két évadot élt meg a tévéképernyőn.

Mit gondoltok, ki lenne tökéletes casting Sheena szerepére, akivel talán megközelítheti a Wonder Woman sikerét ez az újabb remake?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.