Hirdetés

Sherlock Holmes 2 – Megvan Moriarty?

|

Információink szerint, a Guy Ritchie által készített produkció stábja, a Mad Men sztárja, Jared Harris által bővült, aki a baljóslatú Moriarty professzor szerepét hivatott eljátszani.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során rengeteg név felmerült, aki eljátszhatná Holmes ördögi ellenfelének, Moriarty professzornak a szerepét. (többek közt Brad Pitt, Danmiel Day-Lewis) azonban, ha minden igaz, most vége a találgatásoknak, ugyanis állítólag, a karakterszínész Jared Harris, megkapta a szerepet.

 

A választás nem tűnik rossznak, hiszen szinte a vérében van a szakma. (Apja az a Richard Harris, aki Dumbledore szerepét alakította az első két HP filmben.)  Továbbá olyan alkotásokban dolgozott, mint, a Natural Born Killers(Született gyilkosok), The Curious Case of Benjamin Button(Benjamin Button különös élete), Fringe (A Rejrtély), Mad Men . 

                                                    

Az ezekben a filmekben, de főleg a Mad Men-ben alakított fő gonoszként szerzett tapasztalata, szerintem önmagában alkalmassá teszi a professzor eljátszására.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.