Hirdetés

Sherlock Holmes 2 - Stephen Fry beszervezve

|

Egyre másra bővül a Sherlock Holmes 2 kicsiny kis csapata is, két csinos hölgyemény után egy elegáns és rendkívül tehetséges úriember is úgy gondolta, hogy beleadja színészi játékát a közösbe.

Hirdetés

A Sherlock Holmes 2 forgatásán már biztosan részt vesz a két főszereplő Robert Downey Jr. és Jude Law, a Tetovált lány sztárja Noomi Rapace, valamit Rachel McAdams.

Stephen Fry is igent mondott, az információk szerint ő lesz Sherlock szintén brilliáns idősebbik bátyja, Mycroft Holmes. Fry a BBC-nek tett interjújában a következőket magyarázta:

"Én játszom Mycroft-ot a Sherlock Holmes folytatásban, Guy Ritchie és Robert Downey Jr. nagyon szórakoztató személyiségek, de ennek ellenére afféle ólomfigurát kell alakítanom, összetett stílusban, némi tragikus beütéssel."

Mycroft Holmes alkalmi, de rendkívül fontos tagja a brit kormánynak, ő lényegében egyfajta sétáló számítógép, aki remek problémamegoldó. Sherlock-kal együtt mindketten brilliáns detektív tudással rendelkeznek, a testvérétől annyi különbözteti meg, hogy nem olyan lusta, mint ő.

A Sherlock Holmes 2 2011. december 16-án jön, már csak azt kellene tudni, hogy ki fogja Moriarty-t, Holmes főellenségét... eddig azt pletykálták, hogy Daniel Day-Lewis lesz az de nem nyert megerősítést azóta sem a szóbeszéd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.