Hirdetés

Sherlock Holmes 2 - újabb infók

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Guy Ritchie rendezte folytatás levezetése nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy azt ő elképzelte, de ha jól keveri a lapokat, nem lehet gond belőle.

Hirdetés

A Sherlock Holmes 2 forgatása már néhány hete kezdetét is vette, ez magában is bíztató lehet. Ám Joel Silver producer úr elmagyarázta, hogy Rachel McAdams (aki az első részben Irene Adler-t alakította) is visszatér, ám a színésznő ebben nem annyira magabiztos.

Tekintve, hogy a forgatás már régóta folyik, McAdams azt mondja, hogy még mindig nincs jele a forgatókönyvben annak, hogy ő is benne lesz. Ez nem éppen bíztató. Érdemes azt is belekalkulálni a dologba, hogy az efféle nagy kaliberű filmek esetében már a forgatókönyv megírása közben keresik a színészeket és nagyjából le is egyeztetik őket, de McAdams-szel ez nem történt meg, tehát lehetséges, hogy Irene Adler kimarad a folytatásból.

A Sherlock Holmes második része 2011. december 16-én lát napvilágot világszerte.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.