Hirdetés

Shia LaBeouf is játszhat a The Nymphomaniacban

|

A legfrissebb információk szerint Shia LaBeouf is szerepelhet Lars von Trier új filmjében, a The Nymphomaniac című erotikus drámában.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be von Trier érdeklődéséről LaBeouf iránt. A The Nymphomaniac forgatása idén ősszel fog kezdődni Németországban, és két verzióban adják majd ki: egy lightosabb, és egy jóval explicitebb verzióra kell majd számítani. A szóbeszéd szerint Nicole Kidman (ő már dolgozott együtt a rendezővel a Dogvilleben) és Willem Dafoe is a stáb része lesz. 

LaBeouf újabban egyfajta indie vonalon mozog, gondoljunk például John Hillcoat szesztilalommal foglalkozó drámájára, a Fékezhetetlenre, amely augusztus 29-én debütál a mozikban, vagy Robert Redford thrillerére, a The Company You Keep-re és Fredrik Bond romantikus akciókomédiájára, a The Necessary Death of Charlie Countryman-re. Emellett más területeken is talált magának elfoglaltságot, nemrég például szerepelt a Sigur Rós egyik videoklipjében. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.