Hirdetés

Shia LaBeouf nem csak mímeli majd a szexet von Trier új filmjében

|

Itt a tökéletes alkalom, hogy szabadon engedjük a fantáziánkat és találgassunk, ugyanis a Nymphomaniacban, Lars von Trier új filmjében Shia LaBeouf nem csak eljátssza majd, hogy szeretkezik. Igen ám, de kivel?

Hirdetés

Az tehát a nagy helyzet, hogy a színész von Trier új filmjében megjelenik majd egy ízig-vérig szexjelenetben, amelyben semmi sem lesz mímelt. Azt még nem tudjuk, hogy a művészet ilyetén hű szolgájaként kit fog boldoggá tenni, de színésztársai Nicole Kidman, Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard és Willem Dafoe. Innentől már nagyon kíváncsiak lettünk. 

A színész továbbá azt is elmondta, hogy ez a film az lesz, aminek látszani fog, és a forgatókönyvben van egy nyilatkozat, amelyben benne foglaltatik, hogy a szexjelenetek valódiak lesznek. Minden, ami "illegális", az homályos lesz, de ettől függetlenül minden megtörténik majd. 

Nem is olyan rég, júniusban LaBeouf teljesen meztelenül jelent meg egy Sigur Rós videóban, így a kamerák előtt szeretkezés a következő logikus lépés.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.