Hirdetés

Shia LaBeouf nem csak mímeli majd a szexet von Trier új filmjében

|

Itt a tökéletes alkalom, hogy szabadon engedjük a fantáziánkat és találgassunk, ugyanis a Nymphomaniacban, Lars von Trier új filmjében Shia LaBeouf nem csak eljátssza majd, hogy szeretkezik. Igen ám, de kivel?

Hirdetés

A színész nemrég azt nyilatkozta, hogy többet nem szándékozik egy nagy hollywoodi stúdióval sem dolgozni, mert úgy érzi, hogy ezek visszafogják a kreativitását. Ezentúl csak független filmekkel fog foglalkozni, és ezen belül a legújabb projektje von Trier Nymphomaniacja, amely egy nő szexuális fejlődéséről és rejtett nemi vágyairól szól. Aki igazán kíváncsi, hogy mi is az, amit a nagy stúdiók nem engedtek LaBeouf-nek, az olvasson tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.