Hirdetés

Ez lesz a S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évadának története

|

Megérkezett a S.H.I.E.L.D. ügynökei várva várt negyedik évadának szinopszisa, de az újdonsült igazgatóra is fény derült.

Hirdetés

A 2016-os San Diego-i Comic-Conon került sor az óriási bejelentésre, miszerint egy újabb hihetetlenül ikonikus karakter csatlakozik a Marvel Filmes Univerzumához - Szellemlovas gőzerővel érkezik a S.H.I.E.L.D. ügynökei következő, egyes hírek szerint utolsó szezonjába, ám nem a legismertebb megtestesülésében. A panelről írtunk egy klassz kis összefoglalót is, ezúttal pedig a hivatalos és igencsak velős szinopszissal, valamint egy fontos színészbejelentéssel tudunk szolgálni.  

Hirdetés

Először is beszéljünk a napokban bejelentett castingról, miszerint Jason O'Mara ("Vegas", "Terra Nova - Az új világ") lesz a S.H.I.E.L.D. újdonsült direktora egyelőre ismeretlen szerepben. Arra már a sorozat előző szezonjának számtalan kérdést felvető évadzárójában megkaptuk az utalást, hogy Coulson helyét átveszi valaki, de arra nem gondoltunk, hogy egy eddig ismeretlen személy. O'Mara karakterének gyökerei visszanyúlnak egészen az 1940-es évekig, aki Jeph Loeb szerint mindenkit arra fog kényszeríteni, különösen Coulson-t, hogy átértékelje szerepét az ügynökségnél. A folytatásban a negyedik évad spoilermentes leírását olvashatjátok, amiből végre fény derül egy-két dologra:

Utazásukat követően egy másik bolygóra a csapat még nem tudja, hogy szembe kell nézzenek a valaha volt leghalálosabb fenyegetéssel - egy rendkívül erős Embertelennel, Hive-val, aki a Mavethről érkezett legnagyobb ellenségük, Grant Ward testében. A csapat képes volt megállítani és végezni vele a Hydrával egyetemben, ám még mindig gyászolják az ügynök és Embertelen társuk, Lincoln Campbell halálát. 

A Sokovia-i Egyezmény és a Hydra megsemmisülésének fényében a S.H.I.E.L.D. újra legitim szervezetként léphet a napvilágra, nem kell többé az árnyékok közt működnie. Mivel a világ úgy hiszi, Coulson (Clark Gregg) halott, a szervezetnek egy új igazgatóra van szüksége (Jason O'Mara), hogy annak arca legyen. Coulson újra egy ügynök szerepében találja magát Mack (Henry Simmons) oldalán, és kettejüket bízzák meg azzal, hogy kutassák fel és erősítsék jelenlétüket a különleges képességekkel bíró embereknek, vagyis az Emberteleneknek. Megpróbálják lenyomozni és elkapni Daisy-t (Chloe Bennet), a.k.a. Quake-t, aki otthagyta az ügynökséget, hogy elmeneküljön a múlt bűnei elől. Ám azzal, hogy a világ abban a hitben él, Daisy egy veszélyes törvényen kívüli, aki bankokat és hidakat pusztít, az új igazgatónak nincsenek aggályai afelől, hogy kiiktassák a jó ügy érdekében. May ügynököt (Ming-Na Wen) speciális egységek kiképzésével bízzák meg, és Fitz (Iain De Caestecker) és Simmons (Elizabeth Henstridge) nagy lépést tesznek kapcsolatukban. De Simmons új kitüntetése, mint az igazgató különleges tanácsadója tudomány és technológia terén, Fitz, ahogy volt csapattársai is nehezen bíznak meg benne azóta, hogy az igazgató bizalmasa.

Robbie Reyes (Gabriel Luna) beleront Coulson ügynök és a csapat életébe, mint egy szeméttelepi szerelő, aki képes átváltozni a félelmetes Szellemlovassá. Robbie barátja vagy ellensége lesz a S.H.I.E.L.D.-nek - illetve magának a világnak? Mindeközben Fitz felfedezi, hogy a kissé furcsa zseni és barátja, Dr. Radcliffe épp az utolsó simításokat végzi egy új, titkos találmányán.

A S.H.I.E.L.D. ügynökei igazán eseménydúsnak és egyelőre rendkívül érdekesnek ígérkező negyedik évada szeptember 20-án tér vissza az ABC-re későbbi időpontban, ami várhatóan Szellemlovasnak megfelelő környezetet fog biztosítani. Végül nézzétek meg a karakter érkezéséről szóló videónkat, amelyben az ezzel járó következményekről is szó esik a sorozat és a közeljövő számára: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.