Hirdetés

Új részletek a S.H.I.E.L.D. ügynökei Szellemlovasáról

|

A karaktert életre keltő Gabriel Lunát beszédes kedvében találták, így végre elárult némi információt a Robbie Reyes-féle Szellemlovasról.

Hirdetés

Már csak egy kicsivel több, mint egy hónap van hátra A S.H.I.E.L.D. ügynökei visszatéréséig a negyedik szezon évadnyitójával, melyben Szellemlovast is bevezetik a Marvel Filmes Univerzumába. A sorozat a karakter Robbie Reyes-féle verzióját helyezi középpontba Gabriel Luna alakításában, akinek volt egy rövid képregénysorozata is - a tizenkét füzet 2014 és 2015 között futott. Mivel ez nem igazán mondható soknak, a szériában bővítik majd a történetét, amit maga Luna árult el a The Hollywood Reporternek egy friss interjú során. 

Hirdetés

Mivel olyan kevés anyag van jelen pillanatban vele kapcsolatban, a sorozat komoly mértékben bővíti majd a Szellemlovas kánont. Ez nagyon király. Ez mind én vagyok. Minden tőlem függ. 

Luna elárulta, igazán örül annak, amiért a showrunnerek Robbie Reyes mellett döntöttek, mint Szellemlovas megtestesítője. A karakter családi előzményei és háttértörténete miatt a színész egyre inkább azonosult vele, miközben kutatott utána. 

Még nagyon az elején vagyunk, így nem is tudok sok mindent. Az első epizóddal végeztünk teljesen. Ami miatt most nagyon izgatott vagyok, hogy Robbie ott van a fejemben. Nemcsak a neve vagy a teste. A teljes személyisége. És ez még mindig a Szellemlovas. Ő egy Robbie-tól teljesen különálló dolog. Valami olyasmi, ami mindig a testében él, és valami, amivel mindig harcolnia kell. Egy gonosz dolog. Ezt szem előtt tartották az írás során. A mostani egy remekül felépített értelmezése lesz Szellemlovasnak. Ami a családját illeti, várnunk kell és majd meglátjuk, felbukkannak-e.

Amit Luna leginkább vár a szerepét illetően, az a bizonyos belső konfliktus Robbie Reyes és a szellem között, aki a testében él. 

Sokszor előjött a képregényekben is Robbie belső konfliktusa a bosszú szellemével. Ez egy nagyon erős történet. Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy megmutathassuk hogyan képes létezni ezzel a szellemmel együtt, és nemcsak kihasználni, de egyben birtokolni. Ez mindig is központi szerepet játszott Szellemlovas történetében. Néha előfordul, hogy a lovas teljesen átveszi az irányítást, na az félelmetes folyamat. Mindig megvan ez az ellentét a két karakter között. 

Miközben az első hivatalos fotóra várunk a karakterről, Luna elárulta, amit azért biztosra vehettünk, hogy a lángoló fej itt sem marad el - szerinte szépen oldják majd meg a CGI-t, melynek köszönhetően az ő arckifejezéseit is tudják ábrázolni. A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évada szeptember 20-án startol el, ami számunkra különösen várós az eddigi információk alapján. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.