Hirdetés

Visszatérhet a Shop-stop animációs széria

|

A Shop-show folytatása pedig Stan Lee előtt is tisztelegni fog.

Hirdetés

Nem mondhatnánk azt, hogy semmittevéssel töltené a karanténidőt Kevin Smith: egyszerre dolgozik ugyanis a Shop-stop és a Shop-show klasszikusok folytatásain, amelyeket a rajongók már régóta várnak, ezek mellett pedig még egy harmadik projektre is van ideje, hiszen gőzerővel fáradozik a Shop-stop animációs sorozat (Clerks: The Animated Series) újraélesztésén is.

Hirdetés

Az eredeti széria 2000-ben futott az ABC csatornán, mely mindössze két epizódot élt meg, mielőtt lekerült volna a műsorról. Később aztán a 6 részből álló évadot elérhetővé tették DVD-n, a rajzfilmnek pedig szép lassan sikerült egy masszív rajongótábort maga köré gyűjtenie. A ComicBook.com egyik munkatársával készített a napokban egy interjút Smith ezzel kapcsolatban, amelyben elárulta, hogy mivel az élőszereplős alkotások munkálatai mindenhol leálltak, ezért a csatornáknak, stúdióknak és streaming szolgáltatóknak a jelenlegi helyzetben szükségük van az új tartalmakra, emiatt pedig minden ötletet meghallgatnak:

Jelenleg animációs alkotásokat éri meg a legjobban csinálni, hiszen ezekkel otthonról is kényelmesen tudunk foglalkozni. Szóval ez az egyik fő oka annak, hogy megpróbáljuk újraindítani a Shop-stop rajzfilmet. Hamarosan elindulunk házalni a projekttel, hiszen már megvan a dizájn, és a tervezési fázisban vagyunk, szóval lassan bele is vághatnánk az új epizódok elkészítésébe.

Az interjúban ezután kicsit kitért az egyik főbb projektjére is, és elmondta, hogy a Shop-show folytatásában, a Twilight of the Mallrats-ben egy nagyon okos megoldással fognak tisztelegni a másfél éve elhunyt Stan Lee előtt, aki már az első részben is feltűnt, mint saját maga, amikor Brodie-nak adott tanácsokat a szerelmi életről:

Az egész jelenet nagyon okosan és különlegesen lesz kitalálva, és annak ellenére, hogy Stan már nincs köztünk, mégis olyan érzés lesz, mintha az egész filmet átszőné a jelenléte. 

Ti melyik Smith-projektet várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.