Hirdetés

Az HBO-n lesz látható a Trónok harca színészének új filmje

|

A Trónok harca sorozat Jaime-je, Nikolaj Coster-Waldau egy kőkemény börtönfilmet forgatott egy a műfajban járatos, ex-kaszkadőr rendezővel: ez a Shot Caller, avagy magyarul A góré, amely hazánkban mozikba ugyan nem kerül, de így is láthatjuk majd.

Hirdetés

Ric Roman Waugh elsősorban kaszkadőrként ismert és elismert Hollywoodban, hiszen olyan filmeken dolgozott, mint a Halálos fegyver 2, a Tango és Cash, a Total Recall - Az emlékmás, a Tökéletes katona, Az utolsó akcióhős, a Tolvajtempó vagy éppen A holló. 2001 után azonban váltott a kamera másik oldalára és azóta több filmet is rendezett: ilyen volt az Árnyékra vetődve, valamint Az elítélt és a Csapda, de neki köszönhetjük majd a Támadás a Fehér Ház ellen folytatását is. Mielőtt azonban Gerard Butlert küldte el akciózni, még leforgatta a Shot Callert, azaz magyarul A górét. 

Hirdetés

Ebben a Trónok harca sorozatból is ismert Nikolaj Coster-Waldau alakítja a főszereplőt, egy sikeres üzletembert, Jacob Harlont, aki részegen balesetet okoz, az áldozat pedig a barátja. Tette miatt szigorú fegyházba kerül, amit csakis akkor tud túlélni, ha maga is erőszakossá válik és tekintélyt parancsol magának, ebben pedig egy gengszter segít neki. Coster-Waldaun kívül helyet kapott még a filmben az új Megtorló, Jon Bernthal, a legutóbb a Mindhunter című sorozatban látott Holt McCallany, valamint Lake Bell (Hamarosan..., BoJack Horseman, Újra otthon) és Benjamin Bratt (Esküdt ellenségek) is. A góré december 1-én, 20:30-tól lesz látható az HBO-n, majd december 4-től az HBO GO-ra is felkerül, amely mellesleg már közvetlenül, televíziós előfizetés nélkül is elérhető (és egy hónapig ingyenesen kipróbálható). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.