Hirdetés

Shotgun Wedding - Ryan Reynolds egy esküvős akció-vígjátékhoz írt alá

|

A Nász-ajánlat óta nem láthattuk Ryan Reynoldsot ilyen típusú filmben, de ezúttal akcióból sem lesz hiány.

Hirdetés

Ryan Reynolds nem unatkozik, az már biztos. Jön idén a Pikachu, a detektív az ő hangjával, készül a Sokkal több mint testőr folytatása és a Michael Bay-féle 6 Underground, valamint tervben van a Deadpool 3 is. Mindez azonba nem volt elég a színész számára, bevállalt még egy különlegesnek ígérkező projektet is. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint Ryan Reynolds főszereplésével fog elkészülnie a Shotgun Wedding névre keresztelt akció-vígjáték, amelyet Jason Moore (Tökéletes hang) rendez a Lionsgate, a Mandeville Films és Reynolds produkciós cége, a Maximum Effort támogatásával. A történet egy párról szól, akiknek az extravagáns esküvőjébe bűnözők rondítanak bele. Miközben hőseink megpróbálják megmenteni a családtagjaikat, újra felfedezik magukban, hogy miért is akartak összeházasodni. 

A színész egy interjúban elmondta, hogy a 2009-es Nász-ajánlat óta nem készített romantikus komédiát, azonban azonnal beleszeretett a Mark Hammer és Liz Meriwether (Új csaj) által körmölt forgatókönyvbe, mert tele van friss és meglepő ötletekkel. A forgatás nyáron kezdődhet, addig kiderül, hogy ki lesz Reynolds partnere és kik fogják megszemélyesíteni a többi szereplőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.