Hirdetés

Sokkal több mint testőr - jön a folytatás!

|

Az akcióorgiába oltott ökörködéshez pedig újfent asszisztál majd Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds is.

Hirdetés

Ahogy korábban már megírtuk, a tavalyi év egyik meglepetésfilmjében, a Sokkal több mint testőrben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson röptették a golyókat, a káromkodásokat és a poénokat és bár az akció-vígjáték nem rengette meg a műfajt, a színészeknek köszönhetően mégis egy kellemes limonádé vált belőle, amit jó volt fogyasztani. Ezt bizonyítja a film bevétele is, hiszen a mindössze 30 millió dolláros költségvetésből közel 180 milliót szedett össze világszerte. Nem volt tehát meglepő, mikor a THR úgy értesült róla májusban, hogy a Millennium Filmes elkezdett dolgozni a folytatáson, amely a "The Hitman's Wife's Bodyguard" címet kapta. Akkor még csekély és nem is hivatalos infók érkeztek a projektről, most viszont már sokkal több konkrétumot kaptunk.

Hirdetés

Már hivatalos, hogy jön a Sokkal több mint testőr 2, amely valóban a The Hitman's Wife's Bodyguard nevet viseli és természetesen visszatér a főbb szerepekben Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, valamint Salma Hayek is. A rendezői feladatokat újfent Patrick Hughes (A feláldozhatók 3) fogja ellátni, aki a korábbit is jegyző Tom O' Connor forgatókönyve alapján és az előzőnél nagyobb költségvetéssel dolgozhat. A forgatás 2019 márciusában kezdődhet. 

A korábbi trió, azaz Michael Bryce (Reynolds), Kincaid (Jackson) és a felesége, Sonia (Hayek) újra egyesítik erejüket egy küldetés erejéig, amelynek keretében az olasz Amalfi-parton kötnek ki. A cél az, hogy megmentsék Európát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.