Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt a Sicario 2. - A zsoldost! (Lezárva)

|

Szeretnél páros belépőt nyerni a Sicario folytatásának premier előtti vetítésére és megnézni, hogy ezúttal mi történik Josh Brolinnal és Benicio Del Toróval? Ha igen, akkor gyere és játssz velünk!

Hirdetés

A folytatás történetében Josh Brolin és Benicio Del Toro visszatérnek Matt Graver CIA ügynök és Alejandro Gillick kolumbiai bérgyilkos szerepében, a dinamikus duót ezúttal egy drogkartell nyomába küldik, akik terroristákat csempésznek át Mexikóból az Egyesült Államokba, ebből pedig már leszűrhető, hogy ez a sztori sem lesz kevésbé kemény, mint amilyen az előző volt.  

Hirdetés

A június 28-án megjelenő Sicario 2: A zsoldos egy sötét és megrázó történetnek ígérkezik Stefano Sollima (Gomorra) vezényletével, így bizonyára ti is kíváncsiak vagytok rá, főleg ha az előző részt is kedveltétek. A Puliwood és a Freeman Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg a filmet, ráadásul a párotokkal együtt, ugyanis három páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik június 26. délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Ki írta a Sicario filmek forgatókönyvét?

a, Jonathan Nolan

b, Taylor Sheridan

c, Dan Gilroy

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Sicario" jeligével. A premier előtti vetítés június 27-én este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat

Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.