Hirdetés

Sid táncra perdül!

|

Júliusban visszatér minden idők egyik legsikeresebb animációs vígjátéka, hogy a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens-ben újabb kalandok felé sodródhassanak az ősrégi barátok: Sid, Manny és Diego, nyomukban a mindig makkra éhes motkánnyal.

Hirdetés

A magyar Sid produkcióját először egyedül majd lelkes nyolcadikos iskoláslányok karéjában vették fel; de a magyar Jégkorszak-rajongók táncát filmezték a Lánchídnál és háttérben a budai Várral.
– Sidre lassanként úgy tekintek, mint egy jó haverra, aki időről időre felbukkan az életemben – kommentálta a klipforgatást Geszti Péter. – Ha nem jelentkezne be néha, nagyon hiányozna. Remélem, a tánctól sem fogok lefagyni: jó poénnak néz ki, hogy ha virtuálisan is, de John Leguizamóval sasszézhatok egy kicsit – csak úgy lajhármódra. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.