Hirdetés

Sid táncra perdül!

|

Júliusban visszatér minden idők egyik legsikeresebb animációs vígjátéka, hogy a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens-ben újabb kalandok felé sodródhassanak az ősrégi barátok: Sid, Manny és Diego, nyomukban a mindig makkra éhes motkánnyal.

Hirdetés

A világ legfurcsább csordája ezúttal egy leszakadó jégtáblán reked, besodródik az óceánba és kalózok szőrös mancsai közé kerül – de a csapat leleményessége és jó kedélye remélhetőleg hazajuttatja őket végül. A Jégkorszak legmókásabb figurájának, Sidnek természetesen ismét Geszti Péter kölcsönzi a magyar hangját: ám ezúttal nemcsak a hangját. A gyártó Twenieth Century Fox stúdió ugyanis klipet is készít a filmhez, melyben Sid táncra perdül és énekel. A pár perces videóban nem a nagyszájú lajhár az egyetlen szereplő, látható lesz az ő eredeti hangját biztosító John Leguizamo, valamint vele a világ számos tájáról – természetesen Budapestről is—származó sok-sok rajongó. Leguizamóval vállvetve Geszti Péter is szerepel a klipben: az ő táncos snittjeit ma rögzítette egy forgatócsoport a Hősök terén.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.