Hirdetés

Sikerfilmekkel mutatkozik be az A Company Hungary nevű forgalmazó

|

Az A COMPANY cégcsoport hazai leányvállalata, a Budapest Film Kft. már évtizedek óta a szakma meghatározó szereplője. Idén októbertől a cégcsoport másik magyarországi leányvállalata, az A COMPANY HUNGARY is belép a moziforgalmazói piacra...

Hirdetés


Az A COMPANY HUNGARY célja, hogy független forgalmazóként olyan nagyszabású sikerfilmeket hozzon el Magyarországra, amelyekkel garantálja az igényes szórakoztatást. A Machete gyilkol mellett a cég még 2013-ban bemutatja az USA-ban két hete listavezető A komornyik (The Butler) című filmet, majd 2014-ben a Robert Rodriguez által rendezett Sin City 2.-t, valamint az IMAX-ben és 3D-ben is mozi forgalmazásba kerülő I, Frankenstein című filmet.

A nemzetközi produkciókon túl az A COMPANY HUNGARY kiemelt figyelmet fordít a magyar filmek bemutatására. Október 24-én kerül a hazai mozikba az Isteni műszak című vígjáték, jövőre pedig további 6-8 magyar alkotás bemutatását tervezi a forgalmazó.

„Tehetséges és tapasztalt csapattal vágunk bele a magyar filmek forgalmazásába, és nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy számos hazai mozifilmet mutathatunk be az A COMPANY HUNGARY brand alatt. Cégünk filozófiája, hogy támogatjuk a hazai produkciókat és minőségi magyar filmeket mutatunk be a nagyközönségnek „– kommentálta Claudia Nador az új cég felbukkanásának hírét.

Az A COMPANY FILMED ENTERTAINMENT AG. anyacéget 2002-ben alapították és leányvállalataival együtt mára az egyik meghatározó jogkereskedő társaságává vált Közép-Kelet-Európában, a FÁK államaiban és Vietnámban. A mozifilmek forgalmazása mellett a cégcsoport mintegy 750 filmet magába foglaló katalógusát a régió több mint 50 tv csatornája vetíti, és a filmek megtalálhatóak a környező országok vezető video-on-demand szolgáltatóinak kínálatában is.

A jelenleg tervezett bemutatók:

Machete gyilkol

OKTÓBER 17.

Machete megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült Mendezt, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.



Isteni műszak

OKTÓBER 24.

Az Isteni műszak c. film abszurd humorral meséli el egy mentőápoló alászállását az éjszakába, ahol beavatást nyer a halottasbizniszbe és az ahhoz kötődő kegyetlen elvbe: a halál nem válogat, az ember igen. Bodzsár Márk első nagyjátékfilmje 2013. október 24-én kerül a hazai mozikba.



A komornyik (The Butler)

NOVEMBER 21.

Cecil Gaines nyolc elnöknél szolgált a Fehér házban, mint főkomornyik. Szolgálati ideje alatt olyan a polgárjogi küzdelmek és Vietnám mellett egyéb hangsúlyos események befolyásolták az életét, családját és az amerikai társadalmat. A film egy egyedülálló, valós történetet dolgoz fel.
Az augusztusi USA bemutatót követően a film vezeti a toplistákat.



I, Frankenstein

2014

Az Underworld alkotóinak legújabb filmjében Frankenstein teremtménye, Adam évszázadokat él túl egy genetikai hiba miatt. Jelenkorunk egyik sötét metropoliszában két halhatatlanokból álló ellenséges klán harcába keveredik… A film Kevin Grevioux nagyhatású képregénye alapján készült. A film IMAX és 3D verzióban is a mozikba kerül.

Sin City: A Dame to Kill For

2014

Hét évvel az első epizód megjelenése és hatalmas sikere után, most végre itt a folytatása Robert Rodriguez és Frank Miller krimi sorozatának. az új rész Frank Miller második Sin City kötetén alapul, amely magyarul Ölni tudnál érte címmel jelent meg.

Az alkotás olyan világsztárokat vonultat fel többek között, mint Joseph Gordon- Levitt, Eva Green, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Mickey Rourke és még sokán mások.

Agent Century 21

Cameron Diaz és Benicio Del Toro új akcióvígjátékában az ingatlan ügynöki munka veszélye oldalába kapunk betekintést. Miután Mary Kay Curly-t elrabolják, fiát pedig megölik, a rátermett de kicsit naiv nő arra kényszerül, hogy felvegye a harcot az alvilág gengsztereivel és az FBI ügynökeivel.

The Coup

Váratlan helyzetbe kerül az az amerikai család, akik új otthonukba költözve Dél-kelet Ázsiában azon kapják magukat, hogy egy tűzharc kellős közepébe keverednek és élet-halál kérdése, hogy menedéket találjanak. Owen Wilson egy tőle szokatlan műfajban, az akció thrillerben mutatkozik be Pierce Brosnan oldalán.

Passenger

A boldogság nyomában rendezője ezúttal egy Ádám és Éva történetet ültetett az űrbe. A Keanu Reeves által megformált mérnők egy baleset következtében 100 évvel korábban ébred űrhajójában, ám a férfi a magány elviselhetetlenségének következtében inkább úgy dönt felkelti egy vele utazó női űrhajóst.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.