Hirdetés

Sikerfilmekkel mutatkozik be az A Company Hungary nevű forgalmazó

|

Az A COMPANY cégcsoport hazai leányvállalata, a Budapest Film Kft. már évtizedek óta a szakma meghatározó szereplője. Idén októbertől a cégcsoport másik magyarországi leányvállalata, az A COMPANY HUNGARY is belép a moziforgalmazói piacra...

Hirdetés

...ahol külföldi és hazai közönségfilmekkel fogja képviseltetni magát. A tulajdonosok és a vezetés biztos benne, hogy a Budapest Film Kft-vel közös forgalmazói csapat tudásával, tapasztalatával és lelkesedésével sikerre fogja vinni ezeket a filmeket. „Nagy izgalommal vágunk bele a közönségfilmek forgalmazásába az A COMPANY HUNGARY brand alatt, és úgy véljük, az elkövetkező évek kínálata rendkívül erős lesz a cégcsoport részéről. Októberben hozzuk el a hazai mozikba a Machete gyilkol című akciófilmet, amit olyan nemzetközi produkciók követnek majd, mint a Sin City 2 vagy az I, Frankenstein.” – nyilatkozta Claudia Nador, az A COMPANY HUNGARY ügyvezető igazgatója.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.