Hirdetés

Sikoly – TV-sorozatot készít az MTV

|

Nagyon úgy néz ki, hogy sokak kedvenc fehérmaszkos gyilkosa a mozivászon helyett ezentúl a tévéből fog visszaköszönni. Ugyanis az MTV elhatározta, saját készítésű sorozatot kreál a címből. Csak bele ne törjön az a bizonyos kés.

Hirdetés

Arról nincs semmi hír, hogy Wes Craven rendező vagy Kevin Williamson író közreműködik-e az átalakításban. Williamson nem idegen a televíziós világban, ugyanis neki köszönhetjük a Dawson és a haverok-at, valamint tagja a Vámpírnaplók–csapatnak is.

A nagy kérdés természetesen az, hogy miképp fogják a mozivászon helyett a tévékészülékekre írni a történetet. Az alap konfliktus mindegyik részben Sidney Prescott és egy sikolymaszkot viselő gyilkos közti, gyakran fájdalmas kapcsolat. Minden esetben Sidney valamelyik ismerőse a gyilkos, ezért minden részben a főszereplő egyedül néz szembe a gyilkossal, nem tudja kiben bízhat. De ezt vajon hogy ültetik át egy évadokon átölelő sztoriba? Sidney-t láthatjuk majd újra vagy egy teljesen új csapat lesz, akik közül valaki szintén előveszi pszichopata énjét? Az alapötlet nem tűnik rossznak, de vajon mennyire sikerül eltalálni az egészet?

Sajnos ezekre a kérdésekre még nem kaptunk válaszokat, de amint megtudunk valamit, azonnal közöljük Veletek. Azonban vészjósló tényező, hogy az MTV-s sorozatok nem épp a minőségükről híresek, és fájó lenne, ha elrontanák ezt az egész jó horror-szériát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.