Hirdetés

Sikoly – TV-sorozatot készít az MTV

|

Nagyon úgy néz ki, hogy sokak kedvenc fehérmaszkos gyilkosa a mozivászon helyett ezentúl a tévéből fog visszaköszönni. Ugyanis az MTV elhatározta, saját készítésű sorozatot kreál a címből. Csak bele ne törjön az a bizonyos kés.

Hirdetés

Úgy látszik, az MTV már réges-régen elrugaszkodott a zenei pályától. Mostanság zenét alig, de valóságshow-kat, Tini mamikat és egyéb minőségi sorozatokat láthatunk rajta. Újabban a Comedy Central-tól átvette az Így jártam anyátokkal ezerszer látott részeinek sugárzását, valamint a South Park–kedvelők is nyomon követhetik kedvenc részeiket. Vannak saját készítésű, rendszerint tinisorozatok is, mint például a Teen Wolf, ami egy fiatalkorú tinédzser nehéz mindennapjait tárja a nézők elé. De most egy, a horrorfilmek világában egykor kiemelkedő címet vesznek elő, hogy tv-sorozat formájában átdolgozzák. Ez pedig nem más, mint a Sikoly. Részletekért kattintsatok a folytatásra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.