Hirdetés

Simu Liu reagált a vádra, miszerint túl csúnya Shang-Chi szerepére

|

A színész az őt csúfolóknak a lehető legkonzekvensebb válasszal szolgált.

Hirdetés

Sokan a két kezüket összetették, mikor Kevin Feige-ék az idei San Diego Comic-Con keretein belül megosztották, hogy ténylegesen készül az első ázsiai szuperhőst felvonultató Marvel film, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája. A főszerepre Simu Liut szerződtették le, akinek neve hallatán sokunkban visszhang keletkezik, de láthattuk már őt A 13-as raktár vagy éppen az Amerika Huangjai sorozatokban is. Egyértelműen a Shang-Chi lehet számára az az ugródeszka, ami a nagyok világába repítheti, viszont sokan ezzel nem értenek egyet, sőt, személyeskedve még csúnyának is titulálják a férfit. Erre egy külön videót is felhúzott az Asian Boss nevű magazin, aminek keretein belül Kínában az utca emberét kérdezték, hogy 1-től 10-ig hányast adna Liura (komolyan).

Hirdetés

Ebből aztán a tengerentúlon elég nagy vita keletkezett, ami kapcsán mindenki vagy az egyik, vagy a másik oldalhoz csatlakozott, ugyanakkor mindannyian kíváncsiak voltak a színész reagálására. Liu viszont a rá jellemző visszafogott, higgadt úriember módján válaszolt az őt ért csúfolkodásokra:

"Nagyon sok tanárom mondta már, hogy belőlem nem lesz semmi. Nagyon sok producer, rendező, író, de még színész is megkérdőjelezte a színészi tehetségemet, és rengetegszer voltam már elutasítva különböző szerepek, ösztöndíjak, programok stb. kapcsán. A karrierem minden egyes nagyobb szerepénél csak a második választás voltam. Viszont amiatt állok ma itt mégis, mert tudom, hogy mit szeretnék elérni, mert tudom, hogy mire vagyok képes és senki olyanra nem hallgattam, aki ezeket megkérdőjelezte volna."

Ha minden jól megy, akkor Simu Liu 2021. februárjában fog debütálni a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája filmmel, ami kapcsán mi hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy ezek után nem várjuk. Ti mit gondoltok? Jó választásnak tűnik erre a szerepre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.