Hirdetés

Sin City 2 - Megjelenési dátum

|

Végre megérkezett a megjelenés dátuma. A Sin City folytatásáról nagyon hallgatnak a készítők, a történetet hét lakat alatt őrzik. A továbbra kattintva kiderül, mennyit kell még várnunk, és hogy magunkkal kell-e vinni azt a bizonyos szürke szemüveget.

Hirdetés

Mint azt már korábbi hírekben olvashattuk, Mickey Rourke visszatér Marv szerepében (valójában nem folytatásról van szó, inkább előzményről), de Jessica Alba és Rosario Dawson is magukra öltik az egykor elvállalt szerepeik lenge gönceit. Robert Rodriguez és Frank Miller a forgatókönyvet közösen írták az Oscar-díjas forgatókönyvíróval, William Monahan-nel, akinek a Téglát is köszönhetjük.

Az alapok tehát készen állnak, nyáron beindul a forgatás. Sajnos még több mint egy évet kell várnunk a megjelenésig, de bízzunk az addig eljövendő mozis termésében, hogy lekösse a figyelmünket. Addig pedig, aki még nem látta, vagy nem elégszer, irány a tv-szoba!

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.