Hirdetés

Sinister – Mozgó poszter

|

Újabb horror a láthatáron. Vajon tudnak érdekes horrort alkotni a stúdiók, vagy manapság már egyre megy az összes? A The Cabin in the Woods ígéretesnek látszik, de a Sinister is felkeltheti a stílus rajongóinak érdeklődését a jól sikerült poszterekkel.

Hirdetés

A Summit kiadta legújabb horrorfilmjének legelső poszterét, melyet kétféleképpen tekinthetünk meg. Az egyik a hagyományos poszter, a másik azonban egy igen hátborzongató mozgó anyag. A filmet az a Scott Derrickson rendezi, akinek az Ördögűzés Emily Rose üdvéért-et köszönhetjük, valamint a producer a Paranormális jelenségek és a Gonosz háza (2011) című filmeken is dolgozott.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.