Hirdetés

Sly és Russell több Marvel-filmben is felbukkanhat

|

James Gunn teasel minket.

Hirdetés

Azt már korábban megtanulhattuk, hogy Sylvester Stallone - valamilyen, számunkra eddig ismeretlen szerepben - tiszteletét fogja tenni A galaxis őrzői második etapjában. Azt már régebb óta tudjuk, hogy Kurt Russell Egóként, azaz Peter apjaként fontos szerepet fog betölteni a filmben. Azzal azonban nem voltunk tisztában, hogy mik a jövőbeni tervek velük kapcsolatban.

Hirdetés

Persze, a jövőbeni tervekkel kapcsolatban még mindig a sötétben tapogatózunk, de annyit már tudunk, hogy James Gunn nem csupán cameo-szerepeket szánt a két színésznek, hanem olyat, ami potenciálisan több filmre elegendő, vissza- és visszatérő figurákat köszönthetünk személyükben. Ha minden igaz. 

Jelentős részét képezik mostantól az MCU-nak.

- így Gunn. A rendező még azt is elárulta, hogy Stallone karakterének valamilyen köze van a Michael Rosenbaum által életre keltett figurához, egyes spekulációk pedig azt sugallják, hogy a Nova Corps emberei lesznek mindketten. Biztosat tehát nem tudunk, május negyedikén okosabbak leszünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.