Hirdetés

Sok hűhó semmiért - Shakespeare mű Whedon feldolgozásában (Update)

|

Joss Whedon egy remek, nagyon sokrétű rendező, és legutóbbi filmjét, a William Shakespeare művén alapuló "Sok hűhó semmiért"-et (Much Ado About Nothing) -szuperhősök nélkül- szupertitkosan forgatta le.

Hirdetés

Whedon ugyanis ügyelt a részletekre. A színészeket is megkérte, hogy ne beszéljenek a munkáról, ne blogoljanak róla. A forgatás alatt is viccelődött azokkal, akiknél telefont látott: „Nehogy twittelni merjetek!” Azt mondogatta, hogy egy nagyobb stratégia van az egész mögött. Azóta mindenki találgat, hogy mi is lehet ez a "Sok hűhó semmiért". Film? (Web)sorozat? Esetleg rövidfilm? És bár kaptak pénzt a 12 napos munkáért, senki sem amiatt volt benne, hanem azért, mert benne AKART lenni. Ezért is nem szivárogtatott senki sem a filmről. Whedon fesztiválokon akarja majd először bemutatni és bár hű maradt az eredeti shakespeare-i szöveghez, azért változtatott is rajta.

Egy interjúban röviden ezt mondta a filmről:

"A Bosszúállók forgatási szünetében, a feleségem és én terveztük a nyaralásunkat a 20. évfordulónk miatt. De ő azt mondta: "Ne menjünk vakációzni. Készíts inkább helyette egy filmet." Nem voltam biztos benne, hogy képes vagyok írni egy forgatókönyvet, felkészülni és leforgatni rövid időn belül, de mégis ezt válaszottam és így is tettem. Film forgalmazók érdeklődéséről még nem hallottam, de amúgy is most még csak az internetet részesítjük előnyben. Ez nem azt jelenti,hogy nem lesz majd a mozikban, de a valódi terv az, hogy filmfesztiválokon mutassuk be."

A filmben főbb szerepekben közreműködik: Nathan Fillion, Amy Acker, Alexis Denisof, Fran Kranz, Jillian Morgese, Sean Maher, Clark Gregg és Reed Diamond.

Reméljük, hogy nemsokára számunkra is megtekinthető lesz. 


Íme néhány kép belőle:

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.