Hirdetés

Jön a Sokkal több mint testőr folytatása

|

Ha szerettétek Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson akcióba oltott ökörködését, akkor most egy remek hírrel szolgálhatunk nektek!

Hirdetés

A tavalyi Sokkal több mint testőrben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson röptették a golyókat, a káromkodásokat és a poénokat, míg a kamera mögött Patrick Hughes (The Expendabels - A feláldozhatók 3) állt: noha az akció-vígjáték nem rengette meg a műfajt, színészeinek hála kellemes limonádé kerekedett belőle, amit bármikor jó elfogyasztani. Ezt bizonyítják a film bevételei is, elvégre a 30 millió dolláros költségvetés végül több mint 170-et fialt. 

Hirdetés

Meg mertünk volna esküdni rá, hogy a Millennium Films illetékeseit meg fogja hatni a könnyen jött siker, a The Hollywood Reporter legújabb információja pedig igazolta is sejtésünket: a cég már dolgozik a Sokkal több mint testőr folytatásán, amely a "The Hitman's Wife's Bodyguard címet kapta a keresztségben. 

Noha a szereplőkről egyelőre nem érkezett hír, de meglepődnénk, ha a film két húzóneve, azaz Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson kimaradnának az újabb mókából. A Cannes-i filmfesztiválon kint van a projekt posztere, amelyen a "The Good. The Bad. And the Batshit cray." szlogen szerepel, amit szabad fordításban mi úgy értelmeznénk a Deadpool 2-re utalva, hogy: "A jó, a rossz, meg a lónak a f*sza." A hírek szerint a rendezői székbe visszacsücsülhet Hughes, míg a forgatókönyvet az előző részt is jegyző Tom O'Connor írja. 

Bár egyelőre még semmit sem tudni a sztoriról, de ha megengedtek egy kis spekulációt, a cím akár utalhat Salma Hayek karakterére is, így ö állhatna a középpontban. Mi nem bánnánk. És ti mit gondoltok a folytatásról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.