Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Sokkal több, mint testőr premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Augusztus 24-től a mozikba kerül Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson közös akció-vígjátéka, a Sokkal több, mint testőr, amelyben a szavak durvábbak, mint a golyók. Ha szeretnél páros belépőt nyerni a premier előtti vetítésre, akkor játssz velünk!

Hirdetés

A Sokkal több, mint testőr két fenegyereke, Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson már mindketten bizonyították külön-külön, hogy akcióban és szájalásban egyaránt profik, most pedig együtt emelik mindezt a négyzetre. A sztoriban Reynolds alakítja a világ legjobb testőrét, mígnem egy nap legnagyobb ellenségét, egy halálos bérgyilkost (Jackson) kell megvédenie. Így kénytelenek 24 óráig kibírni egymás kibírhatatlan társaságát Angliától egészen Hágáig, miközben egy őrült kelet-európai diktátor (Gary Oldman) a vérüket akarja és még bekavar a képbe Jackson szintén halálos neje is, akit Salma Hayek alakít. 

Hirdetés

A Puliwood és a Freeman Film közös játékában premier előtt nézhetitek meg Patrick Hughes (The Expendables - A feláldozhatók 3, Red Hill) izgalmasnak ígérkező akció-vígjátékát, ugyanis három páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik augusztus 21, azaz hétfő délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik szuperhőst nem Ryan Reynolds alakította?

a, Deadpool

b, Zöld Lámpás

c, Daredevil

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Testőr" jeligével. A premier előtti vetítés 2017. augusztus 22-én este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.