Hirdetés

Újabb könnyfakasztó előzetest kapott a Sokkal több mint testőr

|

Mi történik akkor, ha Deadpool és Nick Fury megformálóit összeeresztik? Egy olyan akció-vígjáték születik, amelyben a káromkodások úgy röpködnek, mint a golyók és legalább annyira fájdalmasak is, már a viccrelénkre nézve. A Sokkal több mint testőr legújabb előzetese sem finomkodik!

Hirdetés

Ryan Reynolds sokkal több lesz Samuel L. Jackson számára, mint testőr... vagy ez már úgy hangzik, mintha átmennének túl a barátságonba? Pedig a Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard) a lehető legtávolabb áll ettől, hőseink úgy és annyiszor emlegetik egymás felmenőit, hogy a kedves képzeletbeli szülők aggastyáni kort fognak megélni. 

Hirdetés

A Lionsgate most bedobta a következő trailert is, amely a korábbiakhoz hasonlóan ismét hasfalszaggatóra sikerült és bár a jelenetek nagy részét láthattuk már, Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson párosa még mindig piszkosul szórakoztatónak ígérkezik, nézzétek meg ti is, hogy mire gondolunk:

A Sokkal több mint testőr augusztus 18-án kerül a hazai mozikba Patrick Hughes (The Expendables - A feláldozhatók 3.) rendezésében, a mellékszerepekben felbukkan még Gary Oldman, Salma Hayek és Elodie Yung. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.