Hirdetés

Befejeződtek a Solo - Egy Star Wars történet munkálatai

|

És a jelek szerint a premier sem fog csúszni.

Hirdetés

Erre szokták azt mondani, hogy nehéz szülés volt. Persze a rajongók még nem lélegezhetnek fel egyértelműen, hogy a Solo - Egy Star Wars történet valóban jól sikerült-e (vagy egyáltalán szüksége volt erre a világnak), de a tavalyi macerát követően, minek következtében az eredeti rendezőket Phil Lordot és Chris Millert az utóforgatások ideje alatt kirúgta a Lucasfilm kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva, a helyükre az Oscar-díjas Ron Howardot ültetve most véget érni látszik. Ami persze bő másfél hónappal a film premierje előtt, mindössze egyetlen árva előzetessel a minimum, amit elvár az ember, de Howard nem győzi megnyugtatni a rajongókat. 

Hirdetés

A rendező szerencsére igencsak aktív a twitteren, ahol egy képet osztott meg egy keverőpultról, alatta azzal a felirattal, hogy:

A végső hangkeverésnél tartunk. Egy kicsivel a határidő előtt járunk és jók a megérzéseim. Alig várom, hogy megosszátok!

Azonban ez nem nyugtatta meg az egyik rajongót, aki természetesen egy klasszikus Star Wars idézettel adott hangot cinizmusának.

Jövő hónapban jön ki a film és még nem végeztetek a filmmel? Rossz előérzetem van.

Howard persze nem volt rest udvariasan válaszolni a tweetre, hogy miként is állnak az utómunkálatok a filmmel. 

A vágás lezárult, a zene elkészült. Minden menetrend szerint halad. Remélem lecsekkolod a filmet és szórakoztatónak fogod találni. 

Hogy a zenével is minden rendben, azt egyébként az elmúlt hetekben a komponista, John Powell posztjai is megerősítették, aki szintén már beszámolt a zenei felvételek lezárultáról a közösségi médiában. Howard pedig megnyugtatásul közzétett még egy képet egy felrobbanó Tie vadászról (a filmekben megvan ez a jó szokásuk), ami jól láthatóan egy kisebb űrcsata jelenetből származik, és a kiírás szerint az ILM tehetséges speciális effektus csapatának a munkáját ellenőrzi a Skywalker Ranchon. 

Nyilván a szkepticizmus még mindig erős, érthető okokból, amit talán egy újabb előzetes majd eloszlat, amit egy másik rajongói kérdésre adott válasz alapján hamarosan biztosan megkapunk, elvégre a Disneynek vetítenie kell valamit a Bosszúállók: Végtelen Háború előtt is. Az előrejelzések szerint a Solo nagyjából a Zsivány Egyes szintjén nyithat majd az első hétvégén, de hogy meddig viszi, az ténylegesen függ majd a végeredménytől. A Solo - Egy Star Wars történet május 24-én repül be az ezeréves Sólyommal a mozik vásznaira.   

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.