Hirdetés

Sons of Anarchy spin-off - a főszereplőt és a rendezőt sem kell tovább keresni

|

A Kemény motorosokban megismert mexikói banda saját sorozatában egy új arc játssza majd a főszereplőt, az első epizódot pedig az eredeti sorozat alkotója rendezi majd.

Hirdetés

2014-ben ért véget a Sons of Anarchy, magyar címén a Kemény motorosok című sorozat hetedik és egyben utolsó évada. Azóta rebesgették, hogy készülni fog egy spin-off sorozat, ami a Mayans mexikói motorosbanda kalandjait fogj bemutatni. Majd Emilio Rivera (aki a Mayans MC elnökét, Alvarezt alakította a SOA-ban) egy kép publikálásával erősítette meg, hogy érkezik a mellékszál.

Hirdetés

JD Pardo fogja alakítani Ezekiel "EZ" Reyes-t, a Mayans MC banda egy ifjoncát, kinek apját Edward James Olmos kelti életre a történetben, ami a Sons of Anarchy hetedik évada után játszódik. Az első epizódot az eredeti sorozat megalkotója, Kurt Sutter rendezi majd, aki a Sons of Anarchy forgatókönyvén dolgozott, és rendezett néhány részt is.

Ti várjátok a Sons of Anarchy spin-off sorozatát, a Mayans MC-t?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.