Hirdetés

A Sony Pókember spin-offjai mégis kapcsolódni fognak a Marvel Filmes Univerzumhoz

|

A Sony Pictures elnöke biztosított róla, hogy a sajátkészítésű Pókember spin-offjaik nem fognak olyan távol állni az MFU-tól, mint először hittük.

Hirdetés

Mióta Pókember csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumhoz azon agyalunk, hogy vajon mely egyéb karakterek bukkanthatnak még fel és tehetik érdekesebbé a Bosszúállókkal és egyéb szuperhősökkel teli filmeket. Sajnos az ezzel kapcsolatos vágyainkról többnyire lemondtunk az utóbbi időben, mivel a Sony bejelentette, hogy saját univerzumot kezd építgetni, amelyet a Venom és a Silver & Black fognak megalapozni.

Hirdetés

A reménykedésről azonban mégsem kell teljesen lemondanunk, ugyanis Amy Pascal, a Sony Pictures elnöke egy interjúban elmondta, hogy a Sony Marvel Univerzuma és a Marvel Filmes Univerzum egyazon világban foglal helyet.

"Mindkét film abban a világban létezik, amit Peter Parker számára alkotunk. Egymáshoz fognak tartozni, mégha talán más helyszíneket is láthatunk majd, de egyazon világban léteznek. Kapcsolódni fog az egyik a másikhoz."

Mikor ezt követően arról kérdezték Pascalt, hogy ez azt jelenti-e, hogy Tom Holland Peter Parkere felbukkanhat a Sony filmjeiben a stúdió vezető optimista választ adott:

"Mindig van rá esély. Szerintem az egyik legbriliánsabb dolog, amit Kevin [Feige] a Marvelnél tett az az, hogy magával vitte a rajongókat és minden film úgy érződik, mintha egy könyv fejezete lenne. El kell olvasnod a soron következő fejezetet, hogy tovább haladhass. A Sony is azt az érzést akarja átadni a rajongók számára, amit a Marveltől kapnak. Úgy érezhetik, hogy részesei a történetnek."

Túl sokat nem is kell arra várnunk, hogy meglássuk miként fog mindez a gyakorlatban működni, hiszen a Sony első spin-offja, a Venom 2018-ban érkezik a mozikba Tom Hardy főszereplésével és a Zombieland rendezőjének, Ruben Fleischernek az irányítása alatt. Nagyon úgy fest, hogy voltak változások az elmúlt néhány hétben a két stúdió között, ugyanis legutóbb a Marvelt vezető Kevin Feige még azt mondta, hogy nem lesz kapcsolat a Venom film és az MFU között. Habár túl sok átfedésre azt hiszem továbbra sem számíthatunk, azért örülünk annak, hogy nem különül el egymástól teljesen a két világ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.