Hirdetés

Nem lesz kapcsolat a Sony és a Marvel Filmes Univerzuma között

|

Bár nem meglepő, de azért mégis tisztázásra került a tény, hogy nem fog összefonódni a Sony és a Marvel univerzuma.

Hirdetés

Mikor a Sony pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy Tom Hardyt szerződtették Venom szerepére, a stúdió egyértelműen jelezte szándékait: ők is nekifognak elkészíteni a saját világukat, és igyekeznek egy, a Marveléhez hasonló univerzumot kiépíteni. Ennek egyik lépéseként egyértelműen kijelentették, hogy a film hova is fog tartozni: a Sony Marvel Univerzumába:

Hirdetés

A hamarosan debütáló Pókember: Hazatérés után tehát érkezik egy spin-off film a Hálószövő egyik leghíresebb gonoszával a középpontban, azonban a stúdiónak már vannak tervei egy Silver Sable és/vagy Fekete Macska spin-off elkészítéséről is, amelyek mindegyike kötődne a Pókember világhoz, aminek a Sony birtokolja a jogait.

De mint tudjuk, létezik egy megállapodás a Sony és a Marvel között a karaktert illetően. És hogy miként? Annak érdekében, hogy a Disney használhassa Pókembert a saját filmjeikben anélkül, hogy milliókat fizessen a Sonynak, megegyeztek. Olyan egyezséget kötöttek, hogy az önálló filmek (mint pl.: a Hazatérés) bevételeit csak a Sony kapja meg, a Marvel nem. Ugyanakkor a Sony semennyi pénzt nem kap azokból a filmekből, amelyekben feltűnt/feltűnik Póki, mint tette azt a Polgárháborúban, vagy a közelgő Végtelen Háború is ilyen lesz.

Mikor a két cég közötti megállapodás létrejött 2015-ben, a Marvel főnöke, Kevin Feige elárulta, hogy semennyire nem fognak részt venni a Sinister Six spin-off filmekben, amibe a Venom is beletartozik. A Hazatérés rendezője, Jon Watts ezt most megerősítette, és elárulta, hogy a Venom film nem kapcsolódik a Marvel Univerzumhoz.

Nem, a film nem kapcsolódik a Marvel világához, nem lesz átfedés. Emiatt is lesz nagyon érdekes Venom kalandja. Semmit nem tudok a filmről egyébként, most csak a sajátomra koncentrálok.

A Sony hivatalosan még nem kommentálta azokat a híreket, hogy feltűnik-e vagy sem Tom Holland a Venomban. Többen feltételezik, hogy benne lesz, de a legutóbbi jelentések szerint egy percet sem fog szerepelni. Az én véleményem szerint erre egyáltalán nincs is szükség, hiszen Venom az egyik legérdekesebb és legjobb karakter, aki önmagában is megállná a helyét. A Logannek is nagyon bejött, hogy egy teljesen önálló kaland lett, és nem az X-Univerzum része. Viszont ha megpróbálják bepaszírozni valamelyik világba, annak valószínűleg nem lesz jó vége, és mi, nézők szívnánk meg a levét. Reméljük a Sony jó döntést fog hozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.