Hirdetés

Sorozat formájában folytatódik az Így neveld a sárkányodat története

|

Sárkánylovasok gyülekező!

Hirdetés

A Dreamworks egyik legsikeresebb franchise-a, az Így neveld a Sárkányodat 2019-ben a harmadik epizóddal, bár pontot tett Hablaty és Fogatlan barátságnak végére, azért sejthető volt, hogy idővel a stúdió valamilyen formában, de folytatni fogja a sárkányok történetét. Az újabb mozifilm helyett azonban a stúdiónál inkább a sorozat formátum mellett tették le a voksukat, mely december 23-án érkezik a Universal saját streamingplatformjára, a Peakockra valamint a részben Disney által birtokolt Hulura. 

Hirdetés

A Dragons: The Nine Realms (Sárkányok: A kilenc birodalom) névre keresztelt sorozat története 1300 évvel az eredeti trilógia eseményei után, immáron a jelenben fogja felvenni a fonalat, mikor is egy erőteljes földrengésnek köszönhetően az addig a föld alatt élő sárkányok újra lehetőséget kapnak rá, hogy ismételten bemutatkozhassanak a létezésükről rég megfeledkezett és mit sem sejtő emberiség számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.