Hirdetés

Sorozat készül az Egy maréknyi dollárért filmből

|

A hollywoodi újrázási láz elérte Sergio Leone és Clint Eastwood klasszikusát is.

Hirdetés

Az éppen készülő vagy bejelentett új remake-ek, rebootok és egyéb újrázások listáját már nem egyszerű feladat észben tartani. Hollywood az elmúlt hónapokban sorra rendelte be vagy adott hírt ezekről, és a többségben nehéz felfedezni bármiféle kreatív alkotói szándékot. Jelenleg pedig a Deadline számolt be arról, hogy egy újabb mérföldkőhöz érkezett el az Álomgyár, nevezetesen Sergio Leone és Clint Eastwood karrierteremtő klasszikusához, az Egy maréknyi dollárért című spagettiwesternhez.

Hirdetés

Az 1964-es alkotás mai napig megkerülhetetlen úttörő a westernek között, és habár közvetlen folytatásai (Pár dollárért többért és A Jó, a Rossz és a Csúf) sokkalta jobban sikerültek, nem lehet elfeledni ezt a Leone-filmet sem. Kevesen tudják, de egyébként már az Egy maréknyi dollárért is remake volt Akira Kurosawa három évvel korábbi Yojimbo: A testőr alkotása alapján. Mint most kiderült, a Mark Gordon Pictures ez utóbbihoz is megvásárolta a jogokat, és tévésorozatot készít Leone és Eastwood filmjét alapul véve, amit ráadásul a Trónok harcán edződött Bryan Cogman adaptálhat egy immár modernebb köntösben.

Nyilatkozatok, magyarázatok még nem születtek a bejelentés kapcsán, de akár jól, akár rosszul sül el ez a kvázi adaptáció, a western rajongók máris összeborzolták a szemöldöküket. Szerintetek szükség van egy ilyen sorozatra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.