Hirdetés

Sorozatként folytatódik az Upgrade - Javított verzió

|

2018 egyik legnagyobb meglepetése kapja meg a folytatását, méghozzá sorozatos formátumban.

Hirdetés

Az Upgrade - Javított verziónak ugyan meg voltak a maga apróbb hibái, ám a manapság megmosolyogtatóan kevés, mindössze 5 millió dolláros büdzséből Leigh Whannell egy olyan sötét tónusú akció sci-fit hozott össze, amire borzasztóan ki vagyunk éhezve. Nos, jön is a folytatás.

Hirdetés

A különböző kibernetikus augmentációkat övező örök érvényű dilemmák köré írt film folytatásához Whannell a Blumhouse Productions stúdiójával fog kollaborálni. Ám a történet bővülése nem egy második egész estés film, hanem egy sorozat formájában valósul meg a Deadline értesülései szerint. A legutóbb A láthatatlan emberrel nagyot robbantó Whannellhez a Treadstone és a Bűnös Chicago producere, Tim Walsh is csatlakozik, mint a készülő széria showrunnere.

A cselekmény, ha minden igaz, a film eseményeit követően pár évvel veszi majd fel a fonalat, és elsősorban az ott megismert világot fogja bővíteni. Az Upgrade-ből megismert implantátum formájában telepített mesterséges intelligencia a következő szintre lépett, és egy új "gazdatestet" is talált magának. A kormány által újraprogramozott MI-nek a bűnözés visszaszorítása lesz az első számú feladata.

Jó ötletnek tartjátok egy sorozat formájában kvázi folytatni az Upgrade - Javított verzió történetét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.