Hirdetés

Sorozatként remake-elik az Amerikai dzsigolót, íme az első előzetes

|

Vajon Jon Bernthal képes lesz Richard Gere nyomdokaiba lépni?

Hirdetés

A filmipar képviselői a jelek szerint változatlanul hisznek abban, hogy jövőjük a múltjukban keresendő. Nemrég a True Lies - Két tűz között újragondolásáról adtunk hírt, most pedig az 1980-as Amerikai dzsigoló feldolgozásának előzetese futott be a Showtime jóvoltából. Ez a modern trendekhez illeszkedve sorozatként meséli el az ezúttal Jon Bernthal (The Walking Dead, A góré, A Megtorló) által alakított férfiprostituált, Julian Kaye izgalmakban gazdag történetét.

Hirdetés

Lényeges azonban, hogy a készítők - a meg nem határozott okok miatt eltávolított David Hollander helyét átvevő - David Bar Katz vezetésével láthatólag többet akartak egy színtelen, szagtalan és szolgai másolatnál. Művük így a tervek szerint az érthetően főszerephez jutó erotika mellett egy, az eredetinél jóval erősebb és intenzívebb krimivonulattal kísérli majd meg a képernyőre szegezni a nézőket.

Maga a két kliens vágyainak kielégítése közben egykori kedvese, Michelle (Gretchen Mol - Perry Mason, Fiam nélkül soha) visszahódításán mesterkedő selyemfiú is jóval sötétebb személyiség, mint anno volt. A férfi ugyanis egy tizenöt évre hűvösre tett, börtönviselt gyilkos - bár természetesen esküdözik, hogy ártatlanul zárták a rácsok mögé, és valójában senki életét sem vette el. A szériában a már említett színészek mellett Rosie O'Donnell, Lizzie Brocheré, Leland Orser, Wayne Brady és Laura Liguori is fel fognak tűnni. Ám az, hogy pontosan mikor tekinthetjük majd meg a végeredményt, ezen sorok írásakor még nem ismert.

Nektek elnyerte a tetszéseteket a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.