Hirdetés

Trailert kapott a True Lies - Két tűz között sorozatváltozata

|

Jamie Lee Curtis és Arnold Schwarzenegger helyett ezúttal Steve Howey, valamint Ginger Gonzaga mentik meg a házasságukat némi nemzetközi kémkedéssel.

Hirdetés

James Cameron 1994-es filmje, a True Lies - Két tűz között messze kiemelkedett az éra szürke tucatátlagából. A színleg halálosan unalmas, valójában viszont titkos ügynökként bámulatos kalandokat átélő Harry-t alakító Arnold Schwarzenegger és a férje valódi identitására rájövő Helent megformáló Jamie Lee Curtis kettőse tarolt. Az első százmillió dollár feletti költségvetésű film Guinness-rekordját birtokló romantikus akció-komédia azon túl, hogy tisztes nyereséget hajtott készítőinek, megannyi díjat is besepert.

Hirdetés

Ebből adódóan érthető, hogy sokan próbálták már ilyen-olyan formában folytatni vagy újra elmesélni a történetet - ez végül a CBS-nek sikerült. Sorozatukban Steve Howey (DOA: Élve vagy halva) játssza a sokat látott veteránt, míg Ginger Gonzaga (Ted) annak a nőnek a bőrébe bújik, aki miután rájön a szeretett férfi titkára, a kémek világába keveredik. 

Rajtuk kívül Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O'Gorman, Annabella Didion, és Lucas Jaye is a színészgárdát erősítik. A pilot forgatókönyvet a showrunneri feladatokat is ellátó Matt Nix (Minden lében négy kanál) jegyzi, míg a direktori székbe Anthony Hemingway (Szégyentelenek, True Blood) ült. Ő egyéb iránt James Cameron és Rae Sanchini segítségével vezető producerként is segíti a munkálatokat.

Mit szóltok az előzeteshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.