Hirdetés

Sötét zsaruk a világ körül

|

A Sötét zsaruk az egész világot védik. Nem csoda, hogy legújabb filmjük, a Men In Black - Sötét zsaruk 3. premierje kapcsán az őrült sci-fi komédia főszereplői az egész világot beutazzák, és a rajongók mindenütt egyforma lelkesedéssel várták őket.

Hirdetés

A premieren Josh Brolin arról mesélt az újságíróknak, mennyire tetszett neki az alapötlet, maga az időutazás, és hogy Tommy Lee Jones karaktereként ő is a színre lép. – Ha fekete öltönyt és a fekete napszemüveget viselsz bárhol a világon biztos mindenkinek a Men In Black jut eszébe. Egyszerűen fantasztikus érzés a részese lenni. – nyilatkozta lelkesen Will Smith, aki már harmadszor tér vissza a vászonra J ügynök szerepében.
A Men In Black – Sötét zsaruk 3. május 24-től 3D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető a hazai mozikban. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.