Hirdetés

Így viccelődnek a Sötét zsaruk a Trónok harca bakijával

|

A Chris Hemsworth és Tessa Thompson által megformált ügynökök tudnak egy jó megoldást az HBO problémájára.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk a közelmúltban arról a bakiról, amit az HBO a Trónok harca 8. évadának 4. részével kapcsolatban követett el, ugyanis az egyik jelenetben ott maradt az asztalon egy Starbuckos pohár, amely bár jól el volt rejtve, a rajongók azonnal kiszúrták. A csatorna azóta eltávolította a nem odaillő tárgyat és viccesen reagálva hozzátette, hogy az egész tévedés volt, Daenerys valójában nem lattét, hanem gyógyteát kért. Azóta több mémet is szült ez a kis tévedés, sőt potenciált látott benne a Sötét zsaruk a Föld körül marketingcsapata is. 

Hirdetés

A Men in Black Twitteren jelent meg az alábbi mókás kis szösszenet, miszerint ha hibát követtél el, akkor a Sötét zsaruk segíthetnek (plusz a GOT szó nem véletlenül lett kiemelve - Game Of Thrones), majd megjelenik a felvételen H és M ügynök, azaz Chris Hemsworth és Tessa Thompson, akik bemutatják a probléma megoldását. Nézzétek csak, de előtte tegyetek fel egy napszemüveget:

A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül június 13-án jelenik meg a hazai mozikban. Szerintetek lesz olyan jó, mint a korábbi részek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.