Hirdetés

A Trónok harca új részének sztárja egy starbucksos pohár

|

Egy dupla lattét a khaleesinek!

Hirdetés

Az ősi mondás szerint nem létezik olyan, hogy rossz reklám, így bármilyen kellemetlen, netalántán vicces helyzet miatt is kerül az adott termék a figyelem középpontjába, az akár még jól is elsülhet, ha a dolog kellő mennyiségű embert képes megmozgatni. A Trónok harca befejező évadának negyedik része amúgy is a közbeszéd tárgyát képezi a meggondolatlan írói húzások miatt, ezért az HBO-nak talán még kapóra is jött, hogy a rajongók egy egészen vicces, ámde mégis nagyon szakmaiatlan hiba miatt beszélnek a hajnalban debütált friss részről. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az epizód 14 percében a szemfüles nézők egy starbucksos poharat szúrtak ki az asztalon, ami valljuk be, eléggé utópisztikusnak hat a középkori állapotokat idéző korsók és serlegek világában. Mondhatnánk persze, hogy egy ilyen apró figyelmetlenség bárkivel megesik, azonban a Trónok harca nyolcadik etapjának esetében, ahol már eddig is rengeteg csalódást keltő pillanatot kellett megélnünk, ezen aprónak tűnő baki csak újabb bizonyítékként szolgál arra, miszerint a széria alkotói - bármennyire is az ellenkezőjét próbálják mutatni -, csak minél hamarabb pontot szeretnének tenni George R. R. Martin gigászi eposzának a végére. 

Nektek mi a kedvenc filmes illetve sorozatos bakitok? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.