Hirdetés

Sötétségben - Star Trek - A legrosszabb Star Trek film?

|

Meglepő eredménye jutottak a rajongók az éves összezördülésükön, ugyanis a legrosszabb Star Trek filmnek választották a Sötétségben - Star Trek-et. Ki érti ezt?

Hirdetés

A Star Trek rajongók szokásos éves gyűlésén mindig találnak valamilyen témát, amin vitázni, rágódni lehet, ezúttal az eddig megjelent, 12 darab Star Trek mozit kellett rangsorolni minőségük alapján. A legjobb egyértelműen az 1982-es Khan bosszúja lett, ám a legrosszabb - amivel a mi 95%-os kritikánk nem ért egyet - a Sötétségben - Star Trek lett. Lehetséges, hogy J.J. Abrams undoruk volt a jelenlévőknek? Azt sem igazán mondhatnánk, hiszen a rendező által készített első Star Trek film, a 2009-es a hatodik helyre került. A folytatásban megtaláljátok a Top 12-es listát, várjuk a ti listátokat és véleményeteket is a témával kapcsolatban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.