Hirdetés

Source Code - sci-fi-thriller készülőben!

|

Duncan Jones neve mondd valamit bárkinek? Ha nem, elárulom: ő volt a tavaly megjelenő Hold rendezője, nem kis megelégedésünkre. Duncan most új projekt beteljesítésén szorgoskodik.

Hirdetés

A Source Code amerikai premierje 2011. Április 15-re esik, a hegesztés alatt álló filmről kaptunk bővebb infókat is, hála Duncan Jones-nak.

A rendező közleményben kifecsegte, hogy Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan és Jeffrey Wright játssza a főbb szerepeket, a sztori pedig a következőként alakul: egy katona váratlanul nem a saját, hanem más testében ébred, és újra át kell élnie egy vonatbalesetet, mindig más szemszögből, egészen addig ismételve a jeleneteket, míg rá nem jön, hogy ki a felelős érte.

Jól hangzik ugye?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.