Hirdetés

Ezért nem készült még el a Space Jam 2

|

Justin Lin elárulta, hogy miért váratja magát ennyi ideje a Space Jam 2, és azt is, hogy a Warner Bros. hogy áll mindehhez.

Hirdetés

Biztos sok 20-25 év feletti fiatalember emlékszik még a Bolondos dallamok és az NBA furcsa szerelemgyerekére, a Space Jam-re. Pár évvel ezelőtt valamiért megjelent az igény az immár több, mint 20 éves film folytatására, melyet nem más, mint Justin Lin kezébe helyeztek bele. A Halálos iramban franchise és a legutóbbi Star Trek filmért is felelős Lin arról mesélt, hogy mi áll a forgatás útjába.

Hirdetés

A direktor elárulta, hogy szerencsére a stúdiók elég időt adnak neki, hogy alaposan felkészüljön a Space Jam 2, valamint a Hot Wheels forgatására:

Nagyszerű partnerekkel dolgozom a Space Jam 2-n, és a Hot Wheels-en is. Mostanában az ilyen nagy stúdiók elég limitált idő alatt próbálnak összedobni 1-1 filmet. Én ehhez túl öreg vagyok. Nekem kell az, hogy mindent rendben találjak, mielőtt még leforgatnánk, és ezért nagyon hálás vagyok a Legendarynek (Hot Wheels) és a Warner Bros.-nek (Space Jam 2), hogy így állnak hozzá: "Mire van szükséged, mennyi időre van szükséged? Csak menjen minden rendjén."

A Space Jam 2-nél nagyjából ugyanazok az elvárások, mint amire következtetnénk az első film láttán: Legyen benne egy neves kosaras, aki majd jól elbohóckodik Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa társaságában. Egyelőre ez a nagy név úgy tűnik, hogy LeBron James lesz, de Lin szerint sportolójelöltekből nincs hiány:

A Warner Bros. nagyszerűen kezeli a helyzetünket. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit mégis nehézkessé teszi, az az idő. Nehéz összehozni egy profi sportoló, és egyben színész naptárját a miénkkel. Már rég elkezdtük volna a forgatást, ha emiatt nem lettek volna fennakadások. Szóval logisztikai kihívás az van, de fontos, hogy úgy hozzak össze egy folytatást 20 év múlva, hogy minden rendben legyen. Egy dolgot megtanultam: nagyon sok sport és Space Jam rajongó van a világon. Sokszor futok bele olyanokba, akik nagyon szívesen benne lennének a filmben, úgyhogy szereplők terén nem lesz probléma. Igazi kihívás olyan emberrel forgatni, aki még aktív sportoló, és nem visszavonult. Michael Jordan a film idején már felhagyott a kosárlabdával. A lényeg a lényeg: Szenvedélyesen kell ezt csinálni, és amikor készen állsz rá, akkor kell belevágni.

Lin szavaiból is kitűnik, hogy a második rész még nem mostanában kerül majd a mozikba. Reméljük, hogy a sok felkészülési idő megteszi a hatását, és abban is, hogy ebből a filmből még nem nőttünk ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.