Hirdetés

Michelle Rodriguez kimaradhat a Halálos iramban új részéből

|

Instagram posztjában arról beszélt a színésznő, hogy nem biztos benne, hogy elvállalja a szerepet a Halálos iramban 9-ben.

Hirdetés

A tesztoszteronnal, autósüldözéssel és akciókkal megtömött széria még a nyolcadik része után is bevonzza az embereket a moziba, sőt, már egy spin-off filmet is terveznek. A Vin Diesel barátnőjét alakító Michelle Rodriguez nem igazán bizakodik a folytatás kapcsán: elmondása szerint nem fogja bevállalni, ha csak nem lesznek változások.

Hirdetés

Instagram posztjában mesélte el, mi a problémája a Halálos iramban filmekkel:

A Halálos iramban 8 hivatalos megjelent digitális formában. Remélem, hogy a következő filmben több tisztelettel fogják kezelni a franchise női szereplőit. Ha nem így lesz, lehet búcsút intek a szeretett szériának. Remek móka volt, és hálás vagyok a lehetőségért, a rajongókért és mindazért, amit a stúdió az elmúlt években biztosított számomra.

Májusban pont az Entertainment Weekly interjújában nyilatkozott arról, hogy milyen béna szövegeket adnak a női szereplők szájába a forgatókönyvírók:

A férfiaknak fogalmuk sincs, hogy mikről beszélgetnek a nők. Azt gondolják, hogy a egész nap a fiúkról beszélnek. Ez a szomorú igazság a férfiak dominálta hollywoodi forgatókönyvíró szakmáról.

Szerintetek is jobban kéne figyelniük a női szereplőkre a következő Halálos iramban filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.