Hirdetés

Spekuláció: Ms. Marvel a Bosszúállók 2-ben?

|

Íme pár elmélet, hogy lehetne bevezetni Ms. Marvel-t a Bosszúállók folytatásába.

Hirdetés

Most lehet, hogy sokan furcsán néznek, hogy mit keres itt az Item 47, miközben az "csak" egy rövid film, amiben egy pár úgy dönt, hogy kirabolnak egy bankot az egyetlen megmaradt Chitauri fegyverrel. Carol Denvers egy Kree-robbanás után kapja meg az erejét. A Bosszúállók előtt sokáig voltak találgatások arról, hogy ki lesz az idegen fenyegetés a flmben. A Skrullok vagy Kree-k? Whedon úgy döntött, hogy a Chitauri legyen az. Az már más kérdés,hogy a Chitauri a Skrullok ultimate verziós neve.

Az Item 47 akár az utóhatásai is lehetnek annak, hogy mi történik akkor, ha egy Chitauri fegyver és technológia más kezekbe kerül. Két ember kihasználja, hogy működik, így balesethez is vezethet az ismeretlen technológia, aminek kozmikus hatásköre van. Ismerősen hangzik? Egyszerű módja lenne az, ha pl. lenne Ms. Marvel-nek egy rövid film, így Whedon kaphat egy esélyt, hogy egy Wonder Woman karakteréhez hasonló filmet készítsen, aminek lehetőségét sosem adta meg neki a Warner. Így könnyen belehetne vezetni őt A Bosszúállók 2-be. Sőt, idevehetjük ezeket is: 

Vasember 3-ban Stephanie Szostak-nak érdekes szerepe lesz, lehet pont ő?

Thor 2:  Valamelyik stáblista utáni jelenet 

S.H.I.E.L.D. sorozat

Marvel-es box set, amiben benne lehet akár a S.W.O.R.D. is

Nagy marketing fogás lehet, ha készítenének egy Mar-vell Kapitány önálló filmet

Cameo: Rövid ideig látható legyen, úgy mint pl. Barton a Thor-ban

Galaxis Őrzői film: Ahol Carol (és akár Mar-Vell Kapitány) figyelmezteti Fury-t és a SHIELD-et, hogy milyen veszély közeleg-> Thanos, és milyen gondot okozhat, így a világnak újra szüksége lesz majd a Bosszúállókra.

Tudom, van benne béhány fura gondolat, de szerintem jó lenne, sőt, szükség van legalább még egy női szuperhősre, aki csatlakozhatna.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.